MENIU

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru şi ajung la destinaţie în interval de 2-4 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3-5 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveţi posibilitatea să alegeţi ziua în care preferaţi să se facă livrarea. Puteţi să alegeţi o dată dintr-un interval de până la 7 zile lucrătoare de la data la care a fost înregistrată comanda, cu mențiunea că această opțiune poate fi dezactivată în anumite perioade.

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin Sameday Curierat

Pentru comenzile de până la 1000 RON, transportul pe teritoriul României costă 25 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 1000 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

ORAR PROCESARE COMENZI

Timpul standard de procesare si expediere a comenzilor este de 48-72 ore. Comenzile efectuate vineri dupa orele 17:00 si in cursul zilelor de sambata si duminica vor fi procesate luni incepand cu orele 09:00. In perioada Sarbatorlor Legale (Paste, Craciun, etc) procesarea si livrarea comenzilor poate dura pana la maximum 5 zile lucratoare iar livrarea prin curier poate fi afectata. In cazul acestor modificari, clientul va fi instiintat telefonic la momentul efectuarii comenzii.

Produsele cumparate pot fi returnate  in termen de 14 zile calendaristice:

Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza:

  • de la data cumpararii produsului in cazul in care acesta a fost achizitionat in magazin;
  • de la data livrarii produsului care a fost achizitionat, termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data livrarii ultimului produs din comanda.

Banii se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului
Daca plata a fost efectuata cu card bancar online, restituirea se va efectua in contul respectiv.

Va informam ca, din motive logistice si legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.

Diverse Unelte si Scule, oferte si promotii la House-tools.ro, calitate garantata la preturi accesibile

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi la magazin